P1170987

Ubud

Ubud, waar we bijna 5 jaar geleden de lekkerste babi guling (geroosterd speenvarken) aten, en waar we gek werden van de mannen en vrouwen op straat die vroegen of je een taxi wilde of een massage. Waar we eigenlijk niet naar terug wilden en eigenlijk ook wel. En waar we nu toch zijn beland omdat het vliegtuig vanuit hier nou eenmaal het goedkoopst is.

Nog steeds die taxichauffeurs, nog steeds die masseuses. Wat extra Chinese toeristen, hippe kledingzaken en afgetrainde yogafanaten. Je dineert hier nu met een zeewier-lijnzaadsalades, een healthy happy belly shake met extra daikonshot en een hippie djembé sessie op de achtergrond. Raw food is de standaard. Aan vitamines geen gebrek. Nou ja, dat speenvarken is er gelukkig ook nog steeds.

Tussen de koffie met kokosmelk en rawfood ijsjes door maken we ons op voor een nieuw spannend avontuur. We gaan naar Nieuw Zeeland! Alle apps zijn gedownload, onze garderobe is aangepast, de tofste plekken zijn gehighlight, de camper staat klaar. Jooehooe NZ here we come!

Mijn macbook is er mee op gehouden. Foto’s volgen later!

2 thoughts on “Ubud

  1. Het was wel effe slikken, maar met 111 noedelsoepen ben ik toch héél tevreden.
    In NZ krioelt het van de schapen: eet veel lamsvlees. En ze hebben overdreven veel kust: vis en zeevruchten (oesters!) dus. En vergeet niet die heerlijke kazen: de Kikorangi blue, de Kapiti goat of de Pacific Red. Allemaal te koop in een beetje supermarkt.
    Jezus, wat zou ik graag met jullie meerijden door dat prachtland!
    Ik mis de foto’s wel, maar gelukkig zijn de verhaaltjes ook heel erg verschrikkelijk de moeite waard.
    Geniet! Misschien komen jullie daar nooit meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *